2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı

By admin Haz25,2024

Edirne İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’nın başkanlığında gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Toplantı, 25 Haziran 2024 Salı günü Edirne Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi ve il millî eğitim yöneticileri ile merkez ilçe resmi ve özel okul-kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya başkanlık eden Edirne İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, açılış konuşmasında eğitim öğretim yılı boyunca Millî Eğitim Bakanlığı, Edirne Valiliği ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirmesini yaptı. Ayrıca, okullarda gerçekleştirilen faaliyetlerin istatistiksel verileri üzerinden bir analiz gerçekleştirdi.

Toplantıda müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından sunulan raporlar incelendi. Raporlarda, hala devam eden 2024 Haziran Mesleki Çalışmalar, yaz döneminde yapılacak projeler ve 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlık çalışmaları ele alındı. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında okul ve kurumlarda uygulanmaya başlanan tasarruf tedbirleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda Dr. Önder Arpacı, eğitim öğretimine katkıda bulunan tüm idareci, öğretmen ve personellere teşekkür etti ve yeni eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında verimli bir yaz dönemi geçirilmesi temennisinde bulundu.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir