2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın Açılışı ve Eğitim Teknolojileri AR-GE ile Kalite Zirvesi Gerçekleşti

By admin Eyl6,2024

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın açılışı ve Eğitim Teknolojileri AR-GE ile Kalite Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, Türkiye’nin eğitim alanındaki yenilikçi yaklaşımları ve teknolojik dönüşümü ele alındı.

9 Eylül Pazartesi günü, ülkenin geleceği olan öğrenciler yeni eğitim dönemine başlamış oldu. Eğitimciler, öğrencilerin gözlerindeki umut ve heyecanla dolup taşan motivasyonlarının, kendilerine güç kattığını vurguladı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile öğretmenler, öğrencilerine düşünmeyi, sorgulamayı ve değerleri öğretmek üzere çalışmalara devam edecek. Bu model, geçmişten gelen köklü değerlerle güçlü bir gelecek inşa etmeyi hedefliyor.

Eğitimdeki teknolojik dönüşümün ön plana çıkarılması adına, AR-GE ve kalite alanında uluslararası iş birlikleri ile örnek uygulamalar paylaşılmasının önemi vurgulandı. Böylece öğrencilere en iyi eğitim imkanlarının sunulması amaçlanıyor.

Etkinlikte, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilekleriyle birlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eğitime olan desteği için teşekkürler sunuldu.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir