Vali Recep Soytürk, 20. Geleneksel Yayla Şenlikleri’ne Katıldı

By admin Haz28,2024

Sayın Recep Soytürk, Süleymanpaşa Belediyesi ile Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 20. Geleneksel Yayla Şenlikleri’ne katıldı. Süleymanpaşa ilçesinin Karadeniz Mahallesi’nde gerçekleştirilen şenliğe ayrıca Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Ak Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, basın mensupları ve vatandaşlar da katıldı.

Vali Soytürk, şenlikte yaptığı konuşmada, doğduğumuz şehrin kültürünü unutmamak ve şehrin kalkınmasına yardımcı olmak önemlidir. Kendisi de Trabzon kökenli olan Vali Soytürk, çeşitli illerde yaşayan insanların kendi şehirlerine olan bağlılığını ve çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Ayrıca göçmenlerin ve diğer illerde yaşayanların vatan sevgisinin ve milliyetçilik duygusunun çok yüksek olduğunu vurguladı. Vali Soytürk, şenliğin düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Soytürk, Karadeniz Ortaokulu’nda görev yapan İngilizce Öğretmeni Sibel Sayın’a plaket takdim etti. Ayrıca Karadeniz Ortaokulu öğrencilerine başarılı bir şekilde tamamladıkları “İngilizce Her Yerde” projesinden dolayı madalyalarını taktı. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Vali Soytürk, vatandaşlarla da sohbet etti.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir