Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Gönül Belediyeciliği Anlayışıyla Halka Hizmet Ediyor

By admin Tem1,2024

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye yolculuğuna devam ettiklerini belirtti. Çetin, 2019 yılında Cumhur İttifakı olarak gerçekleştirdikleri Gönül Belediyeciliği anlayışını sürdürerek, 2023 seçimlerinden de başarıyla çıktıklarını vurguladı.

Çetin, önemli projeler ve hizmetlerle Kapaklı halkına hizmet etmeye devam ettiklerini ve Koridorlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını indirmek isteyenlerin yanı sıra dedikodularla yollarına taş koymak isteyenlere karşın 2019 ve 2023’te büyük destek ve güven oyu aldıklarını ifade etti.

Çetin, 2024 yerel seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti yönetiminin teveccühüyle yeniden aday gösterildiğini duyurdu. Belediye Başkanı, “Liderimizin bu başarının karşılığında bizlere böylesi özel bir armağanı takdim etmesi çok anlamlı ve gurur verici” dedi.

Cumhur İttifakı’nın “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” şiarıyla ayrıştırmadan yoluna emin adımlarla devam edeceğini belirten Çetin, açıklamasını “Başkentimiz Ankara’dan güzel ilçemiz Kapaklı’ya, Cumhurbaşkanımızın sevgi ve selamlarıyla, tüm hemşehrilerime hayırlı akşamlar diliyorum” diyerek tamamladı.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir