Süleymanpaşa’da Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlaması

By admin Eki4,2024

4 Ekim, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Süleymanpaşa Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde hayvan severlerle bir araya geldi. Etkinlikte, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, barınağın mevcut durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Nallar, bu yıl içinde 8.522 sokak hayvanının tedavi edildiğini belirtti. Nallar, kısıtlı imkanlara rağmen hayvanlara yönelik hizmetlerin devam edeceğini vurgulayarak, daha iyi bir gelecek için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, yeni bir barınak kurma sözünü yineleyerek, hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Gelecek Vizyonu

Süleymanpaşa’da hayvanlarla ilgili yapılan çalışmaların süreceğini dile getiren Nallar, hayvanseverlerin de desteğiyle daha güzel bir gelecek hedeflediklerini söyledi. Özellikle hayvan refahı konusunda toplumun bilinçlenmesi ve desteklenmesi için yapılan çalışmaların önemi üzerinde duran Nallar, hayvanların korunmasının herkesin sorumluluğu olduğunu hatırlattı.

Süleymanpaşa’da hayvanların daha iyi koşullarda yaşamaları için sürdürülen bu süreç, toplumda bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir