Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması’ndan Önemli Duyuru

By admin Tem10,2024

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.

Bu kapsamda; Keşan Trafik Jandarması Timleri “Keşan Motosiklet Derneği” üyelerine trafik eğitim seminer faaliyeti düzenlenmiş, “Güvenli motosiklet kullanma esasları, koruyucu ekipman kullanımı, motosikletin sürüşe hazırlanması, sürüş öncesi, sürüş sırasında yapılması gerekenler, yağışlı havalarda motosiklet kullanımı” konularında motorsiklet sürücülerine bilgiler aktarılmıştır. Seminer esnasında Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan “Güvenli Motorsiklet Sürüşü İçin İp Uçları” başlıklı broşür ise motorsiklet sürücülerine hediye edilerek, yolculuklarına güvenle devam etmeleri hedeflenmiştir.

Güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir