Venom Quests Sezon 3’ün Son Aşaması Başladı

By admin Eki16,2024

Venom Quests oyununda Sezon 3’ün final aşamasına giriş yapıldı. Bu aşama, katılımcıların cüzdanlarını bağlayarak bu sezonki ödülleri kazanma fırsatına sahip oldukları son fırsatı sunmakta.

Son Aşama Ne Zaman Başlıyor?

6. aşama, 15 Ekim saat 12:25 UTC’de başlayacak ve 29 Ekim saat 12:00 UTC’ye kadar sürecek. Katılımcılar bu süre zarfında cüzdanlarını bağlayarak ödül kazanma şansı elde edebilecekler.

İki Farklı Liderlik Tablosunda Rekabet

Venom Quests, katılımcıların ödülleri kazanabilmeleri için iki farklı liderlik tablosu sunuyor. Ana Liderlik Tablosu’nda 10 milyon $VENOM ödül havuzu mevcutken, SosyalFi Liderlik Tablosu’nda 1 milyon $VENOM ödülü bulunuyor. Her iki liderlik tablosunda da yarışmak isteyen katılımcıların, belirlenen Telegram mini uygulaması aracılığıyla cüzdanlarını bağlamaları gerekiyor. Cüzdanını bağlayan katılımcılar, ödül kazanma şanslarını iki katına çıkaracak.

Final Aşaması ve Ödül Süreci

Sezon 3’ün final aşaması toplam 14 gün sürecek. Bu aşamadan sonra, ödüllerin dağıtımından önce XP hesaplaması, bot kullanımı gibi unsurların değerlendirileceği 2 haftalık bir gözden geçirme süreci olacak.

Liderlik Tablosuna Katılmak İçin Son Şans

Liderlik tablosuna girebilmek için katılımcıların Sezon 3 boyunca en az 14 görevi tamamlamaları gerekiyor. Eğer bu hedefe henüz ulaşmadıysanız, son fırsatınızı kaçırmayın!

Başarılar dileriz! Ödüllerinizi nasıl talep edeceğinizle ilgili tüm detaylar için takipte kalın. Cüzdanınızı bağlamak için henüz başlamadıysanız, http://venom.network adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir