Edirne İl Jandarma Komutanlığı Dolandırıcılıkla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

By admin Tem11,2024

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde artan dolandırıcılık olaylarının önüne geçmek ve suçların çıkış noktasını engellemek için yoğun çaba harcamaktadır. Özellikle maddi ve manevi kayıplara yol açan dolandırıcılık vakalarını azaltmak amacıyla yapılan çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmektedir.

Son olarak, Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri Süloğlu İlçesi’nde Büyükgerdelli, Keramettin ve Domurcalı köylerinde yapılan bilgilendirme faaliyetlerine katıldı. Vatandaşlara dolandırıcılık hakkında önemli bilgiler verildi ve Av Tüfeği Silah Ruhsatları hakkında bilgilendirme yapıldı. 01 Eylül 2024 tarihine kadar silah ruhsatlarının yenilenmemesi durumunda ise cezai işlem uygulanacağı konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca, düğün ve nişan merasimlerinde silah ve havai fişek atılmaması gerektiği konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Dolandırıcılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yapılan bu bilgilendirme faaliyetlerine, vatandaşların desteğiyle güçlü ve kararlı bir şekilde devam edilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir