Manisa İl Müftülüğü, “Allah’ı, Ahireti ve Ölümü Unutmadan Bir Ömür Sürelim” Temalı Cuma Hutbesiyle Cemaatine Seslendi

By admin Eki21,2024

Manisa İl Müftülüğü, haftalık Cuma hutbesiyle cemaatine “Allah’ı, Ahireti ve Ölümü Unutmadan Bir Ömür Sürelim” teması üzerinden seslendi. Hatuniye Camii İmam-Hatibi Hayrettin Çoban’ın verdiği vaazda, toplumda manevi değerlere vurgu yapılarak bireylerin günlük yaşamlarında bu değerleri nasıl hayatlarına entegre edebilecekleri üzerinde duruldu. Cuma hutbesinde yer alan bu temanın dinleyiciler üzerinde derin etkiler bırakması ve düşünmeye teşvik etmesi hedefleniyor.

Manisa İl Müftülüğü, sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımladığı haftalık Cuma vaazlarıyla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Bu uygulama, toplumsal farkındalığı artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Müftülük, cemaatin sosyal medya üzerinden etkinliğe katılması ve paylaşımlarını takip etmesiyle birlikte toplumsal bağları güçlendirmeyi hedefliyor.

Türkiye’de dini günler, belirli temalar etrafında gelişen toplumsal bir etkileşim alanı sunmaya devam ediyor. Manisa İl Müftülüğü’nün “Allah’ı, Ahireti ve Ölümü Unutmadan Bir Ömür Sürelim” temasıyla cemaatine seslenmesi, bu alandaki etkileşimi ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir