Federal Rezerv Başkanı John C. Williams New York Eyaleti’nde Liderlerle Buluştu

By admin Eki23,2024

Bu ayın başlarında, Federal Rezerv Başkanı John C. Williams, New York Eyaleti’nin Güney Bölgesi’ni ziyaret ederek devlet, iş dünyası, eğitim ve toplumsal kalkınma alanlarındaki liderlerle bir araya geldi.

İki günlük turu sırasında, Williams, NASCAR pistlerinden biri olan Watkins Glen International’ı ziyaret ederek, Steuben County’deki tarımsal, ekonomik ve sanayi geliştirme temsilcileriyle toplantılar gerçekleştirdi. Ardından, Chemung County’de toplumsal kalkınma liderleriyle bir araya geldi, imalat sektöründeki firma liderleriyle görüştü ve CAF USA’nın demiryolu aracı üretim tesislerini ziyaret etti.

Binghamton’da, Başkan Williams, yerel iş liderleriyle Greater Binghamton Chamber tarafından düzenlenen bir etkinlikte bir araya geldi. Association for Vision Rehabilitation and Employment’de yaptığı konuşmaların ardından, Binghamton Üniversitesi’nde öğrencilere sorular yanıtladı ve üniversitenin bölgedeki ekonomik etkisi ve pil yeniliği gibi ana girişimleri hakkında üniversite liderleriyle görüştü.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir