Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Halkın Mesajlarını Dikkate Aldık

By admin Tem30,2024

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkın sandıkta verdiği mesajları dikkate alarak gerekli adımları attıklarını belirtti. Erdoğan, halkın iradesine saygı gösterdiklerini ve bu rehberlik doğrultusunda hareket ettiklerini vurguladı.

Erdoğan, süreci titizlikle yürüttüklerini ifade ederek, “Kolaya ve kolaycılığa kaçmadan, toptancı bir anlayışa tevessül etmeden, bakılmadık hiçbir nokta bırakmadan bu süreci titizlikle yürütüyoruz.” dedi. Ayrıca, fitne kazanına odun taşıyanların oyununa gelmeyeceklerini ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmeyeceklerini ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisi içindeki bayrak değişimlerini de kardeşlik hukuku ve dava arkadaşlığına uygun şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Erdoğan, “AK Parti çatısı altında ülkeye ve millete hizmet mücadelesine girişmiş her bir kardeşim sahada olmak, milletle iç içe olmak mecburiyetindedir.” şeklinde konuştu.

AK Parti olarak hedeflerine de değinen Erdoğan, daha fazla gönül kazanacaklarını, daha fazla insana ulaşacaklarını ve milletin sofrasına daha fazla oturacaklarını dile getirdi. Erdoğan, sokakta, pazarda, çarşıda, kahvede, iyi ve kötü gününde vatandaşlarının her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Erdoğan, “Milletin dertlerine derman olmak, sorunlarına çözüm bulmak için samimi çaba harcayacağız. Kapısı çalınmadık, eli sıkılmadık, kalbine dokunulmadık kimse bırakmama prensibiyle gece gündüz çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir