CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut: Çiftçinin Emeği Karşılanmıyor

By admin Ağu1,2024

Chp Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, çiftçilerin emeklerinin karşılığını alamadığını belirten önemli açıklamalarda bulundu.

#CHP
#çiftçi
#BurhanettinBulut
#tarım

Burhanettin Bulut, çiftçilerin ve emekçilerin mevcut iktidar tarafından yeterince desteklenmediğini dile getirdi.

Bu açıklama, bir tarla ziyaretinin ardından yapıldı.

Açıklamanın tam tarihi belirtilmemekle birlikte, Bulut’un sabah saatlerinde bir fasulye tarlasını ziyaret ettiği belirtiliyor.

Burhanettin Bulut, tarlada çalışan çiftçilerin dertlerini dinleyerek ve fasulyenin tarladaki ve pazardaki fiyat farkına dikkat çekerek çiftçilerin yaşadığı zorlukları vurguladı.

Bu açıklama, çiftçilerin emeğinin yeterince değer bulmadığını ve mevcut iktidarın çiftçilere gerekli desteği vermediğini göstermek amacıyla yapıldı.

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut.

Burhanettin Bulut’un sözleri şöyle:

“Sabah fasulye tarlasındaydım, tarlada 8 lira, İstanbul’da pazarda 120 lira… Toplayan mutsuz, toplatan mutsuz. Çünkü üreticinin, emekçinin değil, zenginin partisi iktidarda. Gelirken garibandan oy alarak geldiler. Şimdi köylüye dönüp bakmıyorlar.”

Burhanettin Bulut, çiftçilerin emeğinin karşılığını alabilmesi ve adil bir gelir dağılımının sağlanması için ilgili politikaların gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un açıklamaları.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir