Ankara’nın Polatlı ilçesinde Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Kişi Hayatını Kaybetti

By admin Ağu9,2024

Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir yolcu otobüsü üst geçidin beton ayağına çarptı. Kazada, ne yazık ki 9 kişi hayatını kaybetti ve 26 kişi yaralandı. Olay yerine hemen geniş çaplı bir inceleme başlatılırken, yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazanın yaşandığı anlarda otobüste bulunan yolcuların ifadelerine göre, olay çok hızlı bir şekilde gerçekleşti ve otobüs şoförü son anda manevra yapamadı. Yaralılar arasında durumu ağır olanlar da bulunurken, yetkililer hastanelerde gerekli tüm müdahalelerin yapıldığını belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımız için başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Başkan Yüceer, bu tür kazaların önlenebilmesi için alınması gereken tedbirlerin önemine vurgu yaparken, böyle acı olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Kazanın nedenine yönelik incelemeler ise hala devam ediyor. Yetkililer, teknik arızalar ve sürücü hatasının üzerinde durulduğunu belirtti.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir