Çerkezköy’de Gençlere Güzel Haber: Streetball Turnuvası

By admin Ağu13,2024

Çerkezköy, genç yeteneklerini sergilemek isteyen basketbol severler için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen turnuva, enerjik gençlerin göz kamaştıran smaçlarla yeteneklerini sergileyebileceği bir ortam sunuyor.

Streetball Turnuvası, 30 Ağustos’tan başlayarak 1 Eylül’e kadar sürecek ve her gün saat 16:00’da Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı Basketbol Sahası’nda gerçekleşecek. Turnuvaya katılmak isteyenler, 12-19 Ağustos tarihleri arasında belediyenin resmi internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilecekler.

Organizasyonun amacı, gençleri spora teşvik etmek ve basketbol tutkunlarını bir araya getirmek. Çerkezköy Belediyesi, bu etkinlikle genç yeteneklerin kendilerini göstermeleri ve sportif aktivitelerle sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için önemli bir fırsat sunuyor.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kentimizde spora ve gençlere verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak, böylesine önemli etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz. Tüm gençlerimizi turnuvamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Detaylı bilgi ve başvuru için Çerkezköy Belediyesi’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir