T.C. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Hakkâri’yi Ziyaret Etti

By admin Ağu28,2024

Hakkâri’de, T.C. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ilgili askeri yetkililerle birlikte önemli bir denetleme gerçekleştirdi. Bu ziyaret sırasında, 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’na yönelik incelemeler yapıldı ve ardından 2’nci Ordu Komutanlığı ile video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Bakan Güler, ulaşılabilir terör tehlikeleri üzerine durarak birlik komutanlarına yönelik kritik mesajlar verdi. Terörle mücadele stratejilerinin başarıyla uygulandığını belirten Güler, bu çerçevede yürütülen operasyonların fiziksel ve psikolojik alanlarda etkili olduğunu, terör örgütüne katılımın neredeyse sıfıra indiğini ifade etti. Ayrıca, terör tehdidi oluşturabilecek unsurların yapılan operasyonlarla bertaraf edildiğini ve terör koridorlarının parçalandığını vurguladı.

Güler, konuşmasında, “Bundan sonraki süreçte, kontrolü daha da genişletmek için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakılmayacak,” diyerek, güvenliğin sağlanmasındaki kararlılıklarını yineledi. Bu açıklamalar, ülkenin savunma ve güvenlikle ilgili stratejilerinin güçlendirilmesi ve terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Bu haber, T.C. Millî Savunma Bakanlığı kaynaklıdır.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir