Ergene Okuyor Projesiyle Öğrencilerimize Kitap Sevgisi Kazandırıldı

By admin Haz13,2024

Kaymakamımız Kadir Duman’ın himayelerinde 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında başlatılan Ergene Okuyor Projesi, okullarımızda kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı hedefleyen önemli bir adımdır. Proje kapsamında, her hafta düzenlenen kitap okuma saati etkinlikleriyle öğrencilerimize kitap sevgisi aşılandı. Ayrıca her ay birlikte ailemizle okuma saati düzenleyerek, aile içindeki kitap okuma alışkanlığını da destekledik.

Projenin son aşamasında ise okunan kitaplara ilişkin yapılacak olan okuduğunu anlama sınavlarıyla öğrencilerimizin edindikleri bilgilerin değerlendirilmesi sağlandı. İlkokul, ortaokul ve lise kategorisinde toplam 9 öğrencimiz en çok kitap okuma başarısı göstererek ödüllendirildi.

Okumanın, bir medeniyetin temel taşı olduğunu bilen Ergene halkı olarak, kitap ve ilimle nizam verme düşüncemizi hayata geçiriyoruz. Kitaplar ve bilginin ışığıyla donanmış bir toplum olarak, ilerlemeye ve gelişmeye olan inancımız tamdır.

Ergene Okuyor Projesi, öğrencilerimizin kitaplara olan ilgisini artırarak, onları düşünmeye, sorgulamaya ve keşfetmeye teşvik etmeyi hedeflemektedir. Kitaplarla buluşmanın ve bilgiyle donanmanın önemini bir kez daha vurguluyoruz.

Haydi Ergene! Siz de başucunuzdaki kitabı alıp okuma zamanı geldi. Kitapları keşfetmek, bilgilerle donanmak için bu fırsatı kaçırmayın!

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir