Papara COO’su: Türk Ödeme Sistemleri, E-ihracat Firmalarına Avantaj Sunuyor

By admin Eyl6,2024

Papara’nın COO’su Cenap Doğru, Türkiye’deki ödeme sistemleri çözümlerinin e-ihracat yapan firmalara sunduğu avantajlar hakkında önemli bilgiler paylaştı. Doğru, Türkiye Exporters Assembly ve E-Ticaret İşletmecileri Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen IGEXX Istanbul Global E-Export Summit isimli zirvede, “Secure Digital Payments in e-Commerce” başlıklı oturumda konuştu.

Doğru, Türk ödeme sistemlerinin cesur ve işletmelere fayda sağlayan çözümler sunduğunu vurgulayarak, kullanıcı deneyimi ve finansal hizmetler alanındaki global trendlerin önemine değindi. Ayrıca, Türk işletmelerinin ihtiyaç duyduğu lokal ve global ödeme çözümlerinin mevcut olduğunu ve mevzuatın bu çözümleri sunan şirketler için sağladığı kolaylıkları açıkladı.

Ödeme çözümlerindeki güvenlik önlemlerinin alışveriş dönüşüm oranları üzerindeki etkilerini de değerlendiren Doğru, ölçülebilir ve takip edilebilir risk almanın kritik bir gereklilik olduğuna dikkat çekti.

Papara olarak Platinum Partner sıfatıyla destek verdiğimiz bu zirvede, küresel e-ticareti şekillendiren pazar yerleri ve finansal teknoloji şirketleriyle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadık. Bu tür etkinlikler, dijital ticaretin geleceğini belirlemede büyük bir rol oynamaktadır.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir