Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Bir Dizi Etkinlikte Halkın Yanında Oldu

By admin Haz23,2024

Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, geçtiğimiz günlerde halkın mutlu anlarında yer almak amacıyla bir dizi etkinliğe katıldı. Başkan Taşyasan, düğün ve sünnet törenleri gibi özel günlerde ailelerin yanında olarak sevinçlerine ortak oldu.

Yaren ve Kemalettin çiftinin nikah törenine katılarak, onların en özel günlerinde bulunan Başkan Taşyasan, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Sezen ve Analp ailelerini tebrik eden başkan, genç çifti kutlayarak, hayatları boyunca mutlu olmalarını temenni etti.

Ayrıca, Sude ve Çağatay’ın düğün törenine katılarak, Demirel ve Bilgiç ailelerini tebrik eden başkan, genç çift için mutluluk dileklerinde bulundu.

Nilüfer ve Ercüment çiftinin oğulları Ege’nin sünnet düğününe katılan Başkan Taşyasan, Ege’ye sağlıklı ve uzun bir ömür dileyerek, “Allah damatlığını da göstersin” dedi.

Esra ve Raşit Özgür çiftinin oğulları Özgür Alp’in sünnet düğününde de yer alan Başkan Taşyasan, Özgür Alp’e sağlıklı ve uzun bir ömür dileğinde bulunarak, damat olma gününü de görmesini temenni etti.

Gizem ve Burak çiftinin düğününde bulunarak, Ergen ve Özcan ailelerini tebrik eden Abdül Taşyasan, çiftin mutluluğunun daim olmasını diledi.

Nazlıcan ve Erdi çiftinin nikahını kıyan Başkan Taşyasan, Boy ve Gökmen ailelerine tebriklerini iletirken, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Merve ve Ertan çiftinin düğün törenine de katılan Başkan Taşyasan, genç çifte mutluluklar diledi.

Son olarak, Serdar ve Buket çiftinin oğulları Kağan’ın sünnet düğününe katılan Abdül Taşyasan, Kağan’a sağlıklı ve uzun bir ömür dileyerek, damat olma gününün de gelmesini temenni etti.

Başkan Abdül Taşyasan, halkın mutlu günlerinde yanlarında olarak desteğini sürdürmeye devam ediyor.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir