Kaymakamımız Sn. Rabia NAÇAR ÇANAKCIOĞLU Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

By admin Haz25,2024

Kaymakamımız Sn. Rabia NAÇAR ÇANAKCIOĞLU, Kurban Bayramı dolayısıyla şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Ziyaretler kapsamında, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleriyle bir araya gelen Kaymakamımız, ailelere bayram sevincini paylaştı.

Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşanan buluşmalarda, Kaymakamımız Sn. Rabia NAÇAR ÇANAKCIOĞLU, şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını ve onların her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak desteklerini sundu. Şehit ailelerinden gelen dilek ve temennileri dinleyen Kaymakamımız, onlara moral verdi ve ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olacağını ifade etti.

Şehit aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakamımız Sn. Rabia NAÇAR ÇANAKCIOĞLU’na teşekkür etti. Aziz şehitlerimizin aileleri, devletin kendilerine sağladığı desteğin ve ilginin kendilerine büyük bir güç ve moral olduğunu belirttiler.

Kaymakamımız Sn. Rabia NAÇAR ÇANAKCIOĞLU’nun şehit ailelerini ziyaret etmesi, devletin şehitlerimizin ailelerine olan saygı ve minnettarlığını göstermesi açısından önemli bir adımdır. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerin hayatlarına dokunarak onlara destek olmak, toplumun her kesimi için bir vazifedir.

#KurbanBayramı #ŞehitAileleri #Ziyaret

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir