T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR, New York’ta Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) ve MÜSİAD ile Buluştu

By admin Eyl23,2024

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR, Türk-Amerikan toplumunun temsilcileriyle bir araya gelmek üzere New York’a gitti. Bakan KACIR, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

Buluşmada Türkiye ile Türk-Amerikan toplumu arasındaki güçlü bağların korunması ve ilişkilerin geliştirilmesi konusu ele alındı. Bakan KACIR, Türkiye’nin sunduğu fırsatlardan daha fazla yararlanılması ve Türk-Amerikan ilişkilerine katkı sağlanması gerektiğini vurguladı.

Etkinlikte ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR yanı sıra Bakanlar Mahinur Özdemir ve Ömer Bolat da yer aldı. Bakanlar, iş insanları ve akademisyenlerin bu ilişkilerin güçlenmesi için birlikte çalışmalarını teşvik etti.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR, New York’ta gerçekleşen etkinlikte Türk-Amerikan toplumunun temsilcileriyle bir araya gelerek Türkiye’nin sunduğu fırsatlardan daha fazla yararlanılmasını ve ilişkilerin güçlenmesini sağlamak için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

By admin

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir